logo-biljartservice-danis
logo-biljartservice-danis

Biljarttafel kopen?

Klaar voor uren spelplezier? Dan is het alleszins al een goede keuze om uit te kijken naar een fantastische nieuwe biljart. Omdat al onze klanten andere wensen hebben (van een café tot een mancave), is er altijd een persoonlijke aanpak. Bij Biljartservice Danis begeleiden we je graag doorheen de opties. Want het liefste wat we doen: dat is bezig zijn met biljarttafels.

We garanderen jou voor elke biljarttafel

perfect egale ondergrond

waterpas tot op een tiende van een millimeter

perfect statische lakens

stootrubbers van topkwaliteit

stevige frames met prima stabiliteit

Jouw nieuwe biljarttafel

Wil je dus een nieuwe biljarttafel kopen? Dan ben je aan het juiste adres. Biljartservice Danis levert biljarttafels van Bilijardai, Carrinho, Clash, ... Als je dit wil, dan leveren en plaatsen we jouw nieuwe biljarttafel. Ook als je op zoek bent naar een betrouwbare partij voor het onderhoud van je nieuwe biljarttafel, kan je terecht bij Biljartservice Danis. Dus twijfel niet langer en koop die nieuwe biljarttafel gewoon ;-)

De keu(ze) is aan jou

Zoek je een biljarttafel voor bij jou thuis? Weet dan: we kunnen quasi alles aanpassen aan jouw wensen. Liever een laken in een andere kleur? Of speciale poten die beter passen in je interieur? Geen probleem, we overleggen samen de opties. Wij zijn pas tevreden als jij dat ook bent.

Liever een biljarttafel huren?

Dat kan ook: alle info over de verhuur van biljarttafels vind je hier.