logo-biljartservice-danis
logo-biljartservice-danis

Onze merken van biljart-,
snooker-, en pooltafels

Merken van biljarttafels

Deze merken zijn erg populair. Vaak zien we dat ze ook dienst doen als eettafel of bij zelfstandigen krijgen ze een tweede functie als vergadertafel. Van de deugd een nood maken, heet dat dan.

merken-02
merken-03
merken-04
merken-06

Merken van snookertafels

Alle merken van snookertafels die we selecteren moeten voldoen aan onze kwalitatieve minimumvereisten. Je kan er dus zeker van zijn dat onze merken van snookertafels van een topkwaliteit zijn. Met minder nemen we geen genoegen.

 

Riley en Rasson raden we aan voor hobbyspelers die op zoek zijn naar dat ietsje meer. Riley, een Engelse tafel, gekend voor zijn schitterende kwaliteit. Rasson is dan weer een paradepaardje, zeker als je de prijs-kwaliteitsverhouding bekijkt. Twee absolute topmerken die ook in de smaak vallen bij competitiespelers. Regelmatig plaatsen we deze merken ook in snookerzalen.

 

Naar Carrinho en Bilijardai blinken uit in een scherpe prijs voor héél degelijke kwaliteit. Hobbyspelers zijn telkens vol lof over deze tafels.

merken-05
merken-06
merken-02
merken-03

Merken van pooltafels

In de keuze van pooltafels namen we verschillende merken op. We hebben een erg selectieve keuze gemaakt. Daarbij hebben we goedkopere pooltafels opgenomen maar ook hoogkwalitatieve pooltafels maken deel uit van ons aanbod. Op die manier zijn er pooltafels voor ieders budget. Als extraatje in een mancave tot professionele pooltafels voor poolzalen.

 

Merken van pooltafels zoals Clash, Rasson, Brunswick, Bilijardai namen we op voor de competitiespelers (en de hobbyspelers met wat meer eisen, dromen en verlangens). Deze merken zijn welbekende merken die gekend staan voor hun duurzaamheid en hoge kwaliteit.

 

Belangrijk: al onze tafels zijn EPBF gekeurd. Dat is een goedkeuring van de European Pocket Billiard Federation. Dit keurmerk geeft aan dat de tafels voldoen aan de hoogste standaarden.

merken-07
merken-08
merken-09
merken-03
merken-06
merken-02

Moeite om jouw keuze te maken?

Dat verstaan we. We hebben jaren ervaring in ons vak (en zeer veel passie). Dus bel ons even op en we bespreken samen de mogelijkheden. Met een paar welgemikte vragen, potten we die wel even.