logo-biljartservice-danis
logo-biljartservice-danis

Plaatsen en verhuizen van biljart-, pool- en snookertafels

We plaatsen en verhuizen ook biljarttafels, pooltafels en snookertafels. Heb je je woning verkocht, maar wil je jouw teerbeminde biljart meenemen? Dan kan je rekenen op onze deskundigheid. We demonteren heel precies en bouwen je tafel opnieuw op in je nieuwe huis.

Daarbij gaan we planmatig te werk. Eerst plaatsen we de kaders. Daarvoor passen we alles, tot op de millimeter uit. Vervolgens is het de beurt aan de leistenen. Ook hier is precisie ons handelsmerk. Je biljart komt weer tot leven eens we het laken opnieuw trekken, de banden en de pockets gaan plaatsen.

 

Elke plaatsing of verhuis is uitdaging. Om verrassingen te vermijden prospecteren we eerst, dit kan telefonisch, aan de hand van foto’s of eventueel zelfs met een bezoek gepaard gaan.

merken-02
merken-03
merken-04
merken-05
merken-06
merken-07

Advies van pro’s

Probeer niet zelf aan de slag te gaan. Een tafel weegt van 300 tot 1450 kilo. Het zou de eerste keer niet zijn dat we grote schade aan de tafel opmerken na een eerste poging om het zelf te doen. De leistenen die al gebroken werden bij klunzige verhuizen: we willen ze geen eten geven.

Maak gebruik van onze diensten

En wees verzekerd van een vlekkeloze verhuis van jouw pool-, biljart-, of snookertafel.